HTML

theVIEW

A nevem Farkas Zoltán. E blog munkáságom bemutatására hivatott. Designerként, grafikusként és projekt menedzserként is tevékenykedem. A theVIEW egy korábbi baráti kezdeményezés neve volt, amit később én örököltem meg. Azóta e művésznév alatt tevékenykedem, bízom benne, egyre többek tetszésére és egyre jobb és jobb referenciákkal.

Friss topikok

  • Szabó Krisztián: Cső haver, már rág kiszurtalak ám, mesélj miujság veled! Látom egész frankó munkákat csinálsz, csa... (2008.08.06. 09:32) Fátyol fel ...
  • Takácsné Márkos Enikő: Tetszik a névjegykártya,jó ötlet a háttér,csak a név a baloldalon,lentről felfelé olvasva,nekem fu... (2008.02.13. 14:27) Névjegykártyák - ajándékba ...

Letölthető anyagok

2008.01.14. 01:13 WalkStreet

Névjegykártyák - ajándékba ...

Egy barátomnak támadt az az ötlete, hogy mivel édesapjának sincs és párjának sincs még elég szép névjegye, készített velem pár tervet, hátha valami ügyeset ki tudunk ebből hozni.
Az édesapa - László Gábor - grafológus, ami egy igen szép mesterség, tekintve hogy nem csak az íráshoz kell jól érteni, hanem a vizsgált személyek lelki beállítottságait is részben felismerve igen jó diplomatának is kell lenni.
A kedves - Kozma Fruzsina - pedig egy kedves, mosolygós leányzó, akitől nem áll mesze a vidámság, a lázadás, de sosem pinki szőke és tud igen határozott és céltudatos is lenni. Hiába, minden nagy férfi mellett ott áll egy nő is!

Azt hiszem, a névjegyekkel szép munkát végeztünk, hiszen a meglepetés sikerült, a tetszé babérjait learattuk, a kártyákat sokáig, illetve azóta is használják.


Köszönöm Dávid!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://theview.blog.hu/api/trackback/id/tr27296338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takácsné Márkos Enikő 2008.02.13. 14:27:25

Tetszik a névjegykártya,jó ötlet a háttér,csak a név a baloldalon,lentről felfelé olvasva,nekem furcsa,nem te tszik.
Tisztelettel:Enikő
süti beállítások módosítása